Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kroupy i houby si namočíme přes noc do vody, aby nám změkly. Druhý den je uvaříme v osolené vodě doměkka. To bude trvat asi 20 minut.
Z hub vymačkáme přebytečnou vodu. Na oleji si zpěníme nadrobno pokrájené cibule, přidáme houby a krátce podusíme. Nakonec přimícháme kroupy, česnek utřený se solí, pepř a majoránku a pořádně promícháme, aby se nám hezky promísily chutě.
Pekáček si vymažeme olejem a přendáme na něj z pánvičky směs hub a krup. Dáme zapéct do rozpálené trouby na 170 °C na 20 minut.