Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Úspěšnost u všech jedlíků 100% zaručena!
TIP 1: Křupavý na povrchu, krémově jemný uvnitř. Vyzkoušejte řecký sýr obalený v quinoi s pečenou zeleninou a jogurtovým dipem. Za 35 minut máte oběd na stole.
TIP 2: Udělejte za grilováním sladkou tečku. Připravte grilované ovocné špízy, na kterých si pochutná celá rodina.
Žampiony nakrájejte na tenké plátky. Okořeňte solí, pepřem a rozmarýnem a vložte na rozpálený gril.
K rajčatům přidejte oregano a sušenou bazalku a opékejte je na grilu, dokud nezačnou červenat a pouštět šťávu.
Steaky osolte, opepřete a ogrilujte z obou stran. Poté je dejte do alobalu a nechte je zhruba 5 minut uležet.
Teď už stačí jen připravit dip: Jogurt, limetkovou kůru a šťávu, nadrobno nasekanou mátu, sůl a pepř důkladně smíchejte a dejte dip na 20 minut vychladit do ledničky.
Věděli jste, že...?
Není nic snadnějšího a zároveň těžšího než připravit steak na grilu. Jde totiž o to, vystihnout vteřinu, kdy je steak tak akorát propečený, a přesto stále šťavnatý. U flank steaku se udávají 3 minuty z každé strany. Důležité je však i samotné odležení masa v alobalu po ugrilování. Maso v něm pomaličku dojde a zatáhne do sebe šťávu.