Recepty Hlavní jídla S masem Hovězí svíčková na pepři s restovanými bramborami a zelenými fazolkami

Ingredience

800 g hovězí svíčkové
4 lžíce olivového oleje
200 g zelených fazolí
600 g brambor (typu A)
4 jarní cibule
čerstvý rozmarýn
1 špetka soli
1 špetka pepře

Postup přípravy

1

Hovězí svíčkovou nakrájejte na 8 plátků o síle 3 cm a naklepejte je hřbetem ruky.

2

Připravte si směs z olivového oleje, pepře a soli. Nechte v ní maso marinovat minimálně 1 hodinu, ideálně přes noc.

3

Maso grilujte na rozpáleném grilu, každou stranu 3 minuty.

4

Cibulku a brambory nakrájejte na kolečka a orestujte na oleji.

5

Přidejte fazolové lusky, rozmarýn, sůl a pepř. Restujte do změknutí, asi 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3