Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
V míse smícháme mleté maso s nadrobno nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, vejcem, solí, pepřem a bazalkou. Dobře promícháme a ze směsi vytvoříme malé kuličky.
Do hlubokého kastrolu nalijeme zeleninový vývar a přidáme rajčatový protlak. Přivedeme k varu.
Poté přidáme masové kuličky a vaříme 15 minut. Nakonec přisypeme těstoviny a vaříme dalších 10 minut.
Hotovou polévku podáváme samotnou nebo s křupavým pečivem.