Recepty Dezerty Pečené Jahodový koláček se skořící

Ingredience

40 g ovesných vloček
1 lžička psyllia
100 g jahod
1 vejce
1 lžička proteinu
mletá skořice

Popis

TIP: Psylium můžete vynechat, stačí přidat více vloček nebo méně vody. Místo proteinu lze použít stévii nebo med.

Postup přípravy

1

Vločky smícháme se žloutkem, skořicí, vodou a psylliem a necháme odležet, aby se voda mohla vsáknout do surovin.

2

Hotovou směs nalijeme do formy vyložené pečícím papírem a pečeme 5 minut na 150°C.

3

Z bílku vyšleháme sníh a vmícháme do něj protein nebo jiné sladidlo. Jahody nakrájíme na plátky, poklademe na již poloupečené těsto, na to rozetřeme sníh a dozdobíme. Pečem dalších 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3