Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Podávejte s mladými bramborami ve slupce.
Plátky masa osolte, opepřete a potřete olivovým olejem.
Na povrchu masa nařežte nožem mřížku. Do zářezů vložte snítky rozmarýnu a plátky česneku.
Pekáček lehce vytřete olejem a pomažte zbylými, na poloviny rozkrojenými palicemi česneku.
Do pekáče vložte maso a dejte ho asi na 15 minut do trouby vyhřáté na 200 °C.
Pak ztlumte teplotu na 160 °C a pečte ještě asi 25 minut. Kdybyste měli kýtu vcelku, může pečení trvat až hodinu.
Maso vyjměte z trouby, přikryjte ho alobalem a nechte ještě asi 15 minut dojít.