Recepty Hlavní jídla S masem Jehněčí kýta na rozmarýnu a česneku

Ingredience

600 g (4 plátky po 150 g) jehněčí kýty

svazek čerstvého rozmarýnu

3 paličky česneku

olivový olej

sůl

pepř

Popis

Tip: Podávejte s mladými bramborami ve slupce.

Postup přípravy

1

Plátky masa osolte, opepřete a potřete olivovým olejem.

2

Na povrchu masa nařežte nožem mřížku. Do zářezů vložte snítky rozmarýnu a plátky česneku.

3

Pekáček lehce vytřete olejem a pomažte zbylými, na poloviny rozkrojenými palicemi česneku.

4

Do pekáče vložte maso a dejte ho asi na 15 minut do trouby vyhřáté na 200 °C.

5

Pak ztlumte teplotu na 160 °C a pečte ještě asi 25 minut. Kdybyste měli kýtu vcelku, může pečení trvat až hodinu.

6

Maso vyjměte z trouby, přikryjte ho alobalem a nechte ještě asi 15 minut dojít.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 9. 10. od 8:00 do 15. 10. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/33_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4