Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Upečte si kakaový jahelník s borůvkovou zmrzlinou. Domácí borůvková zmrzlina dodá jehelníku ten správný šmrnc. Jáhly jsou přirozeně bezlepkové a proto je mohou i celiaci.
Do hrnce s mlékem vsypeme jáhly, přidáme špetku soli a vaříme, dokud jáhly nevsáknou všechnu tekutinu.
Do uvařených jáhel vmícháme banány, které jsme si spolu s vejci rozmixovali na hladký krém.
Přidáme ostatní suroviny a vzniklé těsto vlijeme do dortové formy vymazané kokosovým olejem.
Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C cca 40 minut.
Upečený jahelník podáváme s domácí zmrzlinou, kterou jsme si připravíme rozmixováním tvarohu, mražených borůvek a medu.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.