Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso očistíme a naporcujeme. Podle chuti jej osolíme a opepříme. Ochucené maso vložíme do pekáčku.
Cibuli nakrájíme na drobno, mrkev a petržel očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostky.
Zeleninu vložíme k masu. Vše podlijeme vývarem a vínem. Přidáme bobkové listy, osolíme a opepříme.
Pekáč přikryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby na 190°C. Pečeme, dokud není maso měkké. Podle potřeby podlíváme vínem a vývarem.
Hotové maso odložíme na talířek a ze směsi odebereme bobkové listy. Zeleninu rozmixujeme tyčovým mixérem a smícháme se smetanou.