Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Králík se smetanou na víně je skvělý tip na nedělní oběd. Podávejte králíka na víně hostům nebo rodině. Tesco recepty - čerstvá inspirace.
Maso očistíme a naporcujeme. Podle chuti jej osolíme a opepříme. Ochucené maso vložíme do pekáčku.
Cibuli nakrájíme na drobno, mrkev a petržel očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostky.
Zeleninu vložíme k masu. Vše podlijeme vývarem a vínem. Přidáme bobkové listy, osolíme a opepříme.
Pekáč přikryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby na 190°C. Pečeme, dokud není maso měkké. Podle potřeby podlíváme vínem a vývarem.
Hotové maso odložíme na talířek a ze směsi odebereme bobkové listy. Zeleninu rozmixujeme tyčovým mixérem a smícháme se smetanou.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.