Krevetové kari s kokosovým mlékem

Ingredience

200 ml kokosového mléka
rýžové nudle
kreveta
jarní cibule
1 kapie
1 lžíce sójové omáčky (Tamari)
1 limetka (šťáva z půlky)
2 stroužky česneku
2 lžičky kari
1 lžíce kokosového oleje
hrubá sůl (mořská)

Postup přípravy

1

V hluboké pánvi rozehřejeme kokosový olej. Přidáme na plátky nakrájený česnek, krevety, nakrájenou jarní cibulku a na nudličky nakrájenou červenou kapii. Vše restujeme cca 10 minut.

2

Po deseti minutách přidáme kokosové mléko, kari a sojovou omáčku. Nakonec vmícháme uvařené rýžové nudle, vše pořádně promícháme a necháme ještě chvilku prohřát.

3

Nakonec kari ochutíme solí a před podáváním posypeme nakrájenou jarní cibulkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3