Recepty Předkrmy Teplé Křupavé cuketové hranolky

Ingredience

2 cukety (menší)
2 lžíce hladké mouky
2 vejce
1 lžíce mléka
1 stroužek česneku (utřeného)
olivový olej
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Hranolky jsou skvělou přílohou k masu, ale mohou se podávat i samostatně s libovolným dipem.

Postup přípravy

1

Cukety omyjeme a pokrájíme na hranolky. Ty osolíme a necháme 30 minut stát.

2

Po uběhnuté době hranolky osušíme papírovým ubrouskem od přebytečné vody. Z mléka, česneku, vajec a mouky si ušleháme těstíčko.

3

Hranolky obalujeme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Nakonec je opepříme a podle potřeby dosolíme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3