Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Na pánvi s olivovým olejem si opečeme nadrobno nakrájený česnek s krevetami a opečené krevetky odložíme stranou.
Dále si v hrnci necháme zpěnit nadrobno nakrájenou cibulku a 2 stroužky česneku. Po chvilce přisypeme kukuřici a zalijeme vývarem.
Vývaru dáme tolik, aby byla kukuřice ponořená. Uvaříme do měkka a polévku rozmixujeme dohladka. Nakonec přidáme chilli, sůl, pepř a servírujeme s opečenými krevetami.