Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Pokud chcete čatní uchovat, vařte ho s cukrem dalších 40 minut.
Kuřecí prsa osolte, opepřete a potřete troškou olivového oleje.
Prsa ogrilujte z obou stran dozlatova, z každé asi 10 minut. Maso nesmí být uvnitř syrové.
Připravte broskvové čatní: Broskve a jablko oloupejte a nakrájejte na menší kostičky.
Cibuli a česnek oloupejte a nadrobno nasekejte.
Citron zbavte kůry a dužinu nakrájejte na tenké plátky.
Vše dejte do hrnce, přidejte nastrouhaný zázvor, jablečný ocet a vařte pod pokličkou při mírné teplotě asi 30 minut.
Poté dochuťte cukrem a kořením.
Grilované maso podávejte s broskvovým čatní.