Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Kuřecí steaky podáváme s rýží a zeleninovou oblohou.
Omytá a osušená kuřecí prsa lehce naklepeme a smícháme si nadrcený rozmarýn s olivovým olejem. Potřeme jím maso, které poté zabalíme do alobalu. Dáme na tři hodiny odležet do lednice.
Mezitím si vezmeme houbovou směs, kterou zbavíme nálevu a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji, poté k ní přidáme okapané houby a krátce orestujeme.
Přilijeme trochu houbového vývaru a chvíli podusíme, poté směs podlijeme smetanou smíchanou se lžící mouky a přibližně deset minut povaříme.
Osolená a opepřená kuřecí prsa opečeme na oleji z obou stran do růžova. Když jsou hotová, vložíme je do připravené houbové omáčky.