Recepty Hlavní jídla S masem Kuskus s jehněčím masem, sušenými rajčaty, hráškem a kukuřicí

Ingredience

400 g jehněčí kýty
300 g kuskusu
100 g sušených rajčat v oleji
1 balení nakládaného hrášku
1 balení konzervovaných kukuřic
1 špetka soli
1 špetka pepře
2 lžíce olivového oleje
sušené oregano
čerstvá bazalka
200 g bílého jogurtu

Postup přípravy

1

Jehněčí maso nakrájejte na menší kousky, osolte, opepřete a orestujte na trošce olivového oleje na pánvi dozlatova.

2

Mezitím připravte kuskus dle návodu.

3

Hotový kuskus smíchejte ve větší míse s hráškem, kukuřicí a s rajčaty v oleji nakrájenými na menší kousky.

4

Přidejte jehněčí, dochuťte bylinkami a bílým jogurtem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3