Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve ve větším hrnci rozpálíme olej. Cibuli si nakrájíme na tenoučká půlkolečka a osmahneme a přidáme k ní na proužky nakrájenou papriku. Zatímco se nám zelenina restuje, spaříme si ve větší míse rajčata, oloupeme je ze slupky a nakrájíme na kousky. Rajčata přisypeme do hrnce, přidáme sůl a cukr a dusíme alespoň 40 min. V tento moment se můžete rozhodnout čím si lečo „vylepšíte“. My do něj někdy přidáváme i trochu cukety, nebo třeba 2 špekáčky pokud máme chuť na vydatnější oběd. Jakmile nám zelenina změkne, můžou se do leča přidat také vajíčka, které celé jídlo pěkně zahustí a dodají mu jemnější chuť. Je důležité vajíčka pořádně rozmíchat a nechat trošku podusit. K tomuto jídlu doma podáváme čerstvý rohlík nebo bagetku.