Linecká srdíčka s malinovým džemem bez přidaného cukru

Ingredience

140 g hladké mouky
80 g margarínu
1 vejce (žloutek)
1 kávová lžička práškového sladidla (stévie v prášku)
1 citron (kávová lžička šťávy)
Na slepení
malinová marmeláda (bez přidaného cukru)

Postup přípravy

1

Z ingrediencí vypracujeme hladké těsto, které se nelepí, a necháme ho uležet v chladu alespoň jednu hodinu.

2

Na pomoučeném válu vyválíme těsto na tenký plát a vykrájíme srdíčka.

3

Pečeme na plechu vyloženém pečícím papírem v předehřáté troubě na 160 °C 8 – 10 minut.

4

Vychladlá linecká srdíčka slepujeme malinovým džemem bez cukru.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3