Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Nemáte rádi kopr? Vyměňte ho za jiné bylinky, například bazalku nebo petrželku.
TIP 2: K lososu přidejte jako přílohu dušenou zeleninu, například fazolové lusky.
Lososa očistíme, pokapeme citronovou šťávou a osolíme.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Necháme ji zesklovatět na olivovém oleji.
Smetanu ke šlehání smícháme s trochou hladké mouky a zakysanou smetanou. Vše nalijeme na pánev a mícháme, dokud není omáčka pěkně hustá.
Omáčku ochutíme solí, pepřem a nakonec přidáme krájený kopr.
Na připravené pánvi necháme rozpustit máslo a lososa z obou stran osmažíme dozlatova. Hotového lososa podáváme se smetanovou omáčkou.