Recepty Hlavní jídla Ryby Losos v bylinkové krustě

Ingredience

4 lososové filety
2 plátky toustového chleba
4 lžíce parmazánu
čerstvá petrželka
čerstvá bazalka
4 šalvěje
1 stroužek česneku
1 citron (lžíce strouhané kůry)
olivový olej
mořská sůl

Postup přípravy

1

Toastový chleba nakrájíme na kousky a opražíme na sucho na pánvi. Upražený toast rozmixujeme s parmazánem, česnekem, bylinkami a citronovou kůrou.

2

Filety lososa očistíme a ochutíme mořskou solí. Lososa pomažeme bylinkovou směsí a pokapeme olivovým olejem.

3

Filety poklademe na pečicí papír a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme asi 10 až 15 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3