Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Z mouky, jedlé sody, cukru moučky, medu, mléka a žloutků vypracujte těsto a nechte odpočívat v chladu alespoň 5 hodin. Poté těsto vyválejte na mírně pomoučněném válu na tenký 2milimetrový plát. Vykrájejte z něj kolečka a namotejte je na kovové trubičky. Pečte v troubě asi 15 minut při 160 °C. Mírně teplé je sundejte z trubiček a nechte zcela vychladnout.
Ve vodní lázni smíchejte máslo a rozpuštěnou čokoládu a dobře promíchejte.
Pak konce trubiček namáčejte v rozehřáté čokoládě a nechte zcela vychladnout.
Heru s oběma cukry šlehejte nad párou do zhoustnutí směsi. Nechte mírně vychladit a všlehejte do ní máslo a rum. Trubičky naplňte cukrářským pytlíkem.