Recepty Hlavní jídla S masem Medovo-hořčicové vepřové kotlety na grilu

Ingredience

4 vepřové kotlety s kostí
Marináda:
¼ šálku medu
2 lžíce dijonské hořčice
2 lžíce kremžské hořčice
2 lžíce bílého vinného octa
1 lžička sójové omáčky
2 stroužky česneku
sůl (podle chuti)
mletý černý pepř (podle chuti)

Postup přípravy

1

Česnek prolisujte a smíchejte se všemi surovinami na marinádu.

2

Kotlety omyjte, osušte a potřete marinádou. Marinujte alespoň 30 minut až celou noc.

3

Grilujte na středně vyhřátém grilu podle tloušťky masa 3 - 5 minut z každé strany.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3