Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ve vlažné vodě rozmícháme med a rozdrobené droždí. Počkáme 10 minut a poté vodu s droždím a medem přilijeme k sypké směsi z mouky a soli. Přidáme olivový olej a vypracujeme hladké těsto, které dáme na 30 minut kynout.
Na pánvi opečeme slaninu pokrájenou na menší kousky. Přidáme česnek posekaný na kousky a mleté maso, které důkladně orestujeme. Poté přimícháme loupaná rajčata. Směs osolíme a opepříme a pánev dáme z plotýnky.
Troubu si předehřejeme na 210 °C. Těsto propracujeme, rozdělíme na půl a z každého kousku vyválíme placku. Na tu rozetřeme trochu masové omáčky a poklademe ji plátky mozzarelly, slaniny a pikantního salámu.
Pizzu pečeme 10 minut. Že je hotová, poznáme podle dozlatova opečených okrajů.