Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Z vlahého mléka, droždí , lžíce mouky a cukru si připravíme kvásek, přidáme po vykynutí k mouce, dáme vše krom škvarků a uděláme těsto. Necháme vykynout, pak těsto rozválíme, posypeme nakrájenými škvarky, přehneme, znovu rozválíme a 2 x totéž opakujeme. Pak rozválíme, vykrojíme kolečka a necháme na plechu ještě chvíli kynout. Kolečka zdobíme tak, že na ně přitlačíme mřížku, kterou se protlačují brambory na salát. Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem nebo lněným semínkem. Pečeme v předem předehřáté troubě na 180 st. do zlatova. Pozor na sůl, pokud jsou škvarky slané, již není potřeba solit.