Recepty Hlavní jídla S masem Pečená kachna se zelím a bramborovým knedlíkem

Ingredience

1 menší kachna

1 sterilované červené zelí

1 cibule

50 g másla

1 lžíce sádla

hladká mouka

špetka soli

špetka pepře

cukr

ocet

kmín

1 balení bramborového těsta v prášku

Postup přípravy

1

Očištěnou kachnu naporcujte a vložte do pekáče. Osolte, opepřete a posypte kmínem.

2

Přidejte máslo, podlijte troškou vody a dejte péct v zaklopeném pekáčku na 180°C asi 50 minut.

3

Poté víko pekáče odklopte a dopečte kachnu do křupava, asi 30 minut.

4

Nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte na sádle. Přidejte zelí a kmín, duste do změknutí.

5

Dochuťte dle potřeby solí, pepřem, cukrem a octem. Zaprašte moukou a povařte.

6

Podávejte s bramborovým knedlíkem připraveným dle návodu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4