Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Očištěnou kachnu naporcujte a vložte do pekáče. Osolte, opepřete a posypte kmínem.
Přidejte máslo, podlijte troškou vody a dejte péct v zaklopeném pekáčku na 180°C asi 50 minut.
Poté víko pekáče odklopte a dopečte kachnu do křupava, asi 30 minut.
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahněte na sádle. Přidejte zelí a kmín, duste do změknutí.
Dochuťte dle potřeby solí, pepřem, cukrem a octem. Zaprašte moukou a povařte.
Podávejte s bramborovým knedlíkem připraveným dle návodu.