Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Tip: Místo parmské šunky vyzkoušejte přidat kousky lososa.
Očištěné brambory nakrájejte na půlcentimetrová kolečka.
Dejte brambory do pekáčku společně s fazolovými lusky a nakrájenou parmskou šunkou.
Přidejte nadrobno nasekané stroužky česneku, tymián, kmín, sůl a pepř. Zakápněte olivovým olejem.
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 40 minut, dozlatova. Brambory občas promíchejte.
Mezitím připravte dip: Smíchejte tvaroh s jogurtem, nasekanou petrželkou a pažitkou, šťávou a kůrou z limetky. Dochuťte solí a pepřem.
Pečené brambory s fazolkovými lusky podávejte s tvarohovým dipem.