Recepty Hlavní jídla S masem Pečené krůtí prso na divoké rýži se špenátem a žampiony

Ingredience

2 krůtí prsa
10 žampionů (malých)
300 g čerstvých špenátových listů
200 g divoké rýže mix
1 stroužek česneku
sůl
mletý černý pepř
olivový olej
celý kmín
čerstvá pažitka

Postup přípravy

1

Na pánvi na olivovém oleji krátce podusíme očištěné a nakrájené žampiony s trochou kmínu. Přidáme opraný listový špenát, prolisovaný česnek, trochu podlijeme vodou a podusíme. Mezitím v osolené vodě vaříme divokou rýži doměkka asi 20 minut.

2

Na druhé pánvi na olivovém oleji zvolna opečeme osolená a opepřená krůtí prsa.

3

Uvařenou rýži servírujeme s hotovým špenátem a žampiony překryté krůtím prsem a čerstvou pažitkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3