Recepty Předkrmy Teplé Pečené papriky v oleji

Ingredience

8 červených paprik

2 lžíce balsamica

2 lžíce bílého vinného octu

8 lžic olivového oleje

tymián

rozmarýn

řeřicha

pepř

sůl

Postup přípravy

1

Nachystáme si plech, který vyložíme pečícím papírem. Papriky očistíme a naskládáme je na pečící papír.

2

Papriky pečeme dokud nejsou pěkně měkké. Pokud nám zčerná slupka, vůbec to nevadí. Bude se sundávat dolů.

3

Hotové papriky je potřeba oloupat. S tím nám pomůže obyčejný sáček, do kterého papriky uložíme a sáček uzavřeme. Papriky se nám díky tomu zapaří a půjdou snadno oloupat. Necháme je v sáčku 15 minut a pak snadno slupku odstraníme.

4

Připravíme si chutnou zálivku. Smícháme olivový olej, balsamico a vinný ocet. Všechny suroviny necháme ohřát v kastrůlku.

5

Zálivku ochutíme rozmarýnem a tymiánem a zalijeme s ní papriky. Na závěr je ochutíme solí, pepřem a posypeme čerstvou řeřichou

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4