Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Penne tricolori s omáčkou z čerstvých rajčat a žampióny zaujmou svou barvou, ale to nejlepší ukrývají v chuti.
Nejdříve tedy nakrojíme rajčata a dáme spařit do vroucí vody na cca 45 sekund.
Mezitím na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova oloupaný a rozmáčknutý česnek.
Vyndáme ho a přidáme na pánev očištěné žampióny nakrájené na malé plátky.
Následně k opečeným houbám přidáme rajčata, ze kterých jsme oloupali slupku a nakrájeli je na malé kostky. Osolíme a opepříme.
Mícháme a dochutíme ještě dle potřeby.
Nakonec na posledních pár minut přidáme nadrobno natrhanou bazalku.
Podáváme posypané sýrem.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.