Recepty Hlavní jídla S masem Pikantní kuřecí křidélka v alobalu

Ingredience

700 g kuřecích křídel
7 lžic pikantního kečupu
7 lžic plnotučné hořčice
5 lžic sójové omáčky
2 lžíce worcestrové omáčky
1 lžička tabasca
1 feferonka
sůl

Postup přípravy

1

Kuřecí křidélka očistíme a osolíme. Feferonku nakrájíme na velmi malé kousky. Můžete použít i sušenou.

2

V misce smícháme kečup, hořčici, sójovou a worcesterovou omáčku. Přidáme tabasco, feferonku a podle chuti sůl.

3

V pikantní omáčce obalíme kuřecí křidélka a dáme je do ledničky odpočinout. Necháme je tam minimálně 3 hodiny, aby se chutě propojily.

4

Nachystáme si dvě vrstvy alobalu, do kterých kuřecí křidélka zabalíme. Alobal dáme na rozpálený gril a grilujeme asi 30 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3