Recepty Předkrmy Studené Plněná vejce

Ingredience

6 vajec (velkých)
3 lžíce majonézy
2 lžíce plnotučné hořčice
1 šalotka
červený pepř (drcený)
mletý černý pepř
sůl
zdobící sáček
Dekorace:
ředkvičky
jarní cibule
pažitka
čerstvý kopr

Postup přípravy

1

Uvaříme vejce natvrdo, oloupeme a rozkrojíme na poloviny.

2

Odstraníme žloutky a ušleháme z nich společně s majonézou krém.

3

Nakrájíme šalotku najemno a smícháme se žloutkovým krémem.

4

Osolíme a opepříme.

5

Směsí naplníme zdobicí sáček. Prázdné žlábky ve vejcích vyplníme žloutkovým krémem.

6

Posypeme pepřem a necháme vychladnout v lednici. Podáváme s pečivem, jarní zeleninou a bylinkami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3