Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Hovězí maso očistíme. Připravíme si hrnec s vodou a dáme ji vařit. Do vody vložíme nové koření, bobkový list, celý pepř, 1 cibuli a sůl podle chuti. Vodu přivedeme k varu.
Do vroucí vody vložíme maso a vaříme do měkka asi hodinu a 30 minut, záleží na velikosti masa.
Druhou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Do hrnce dáme olej a cibuli lehce osmažíme. Přidáme protlak, skořici a šťávu z jednoho citronu. Omáčku zředíme vývarem z uvařeného masa.
Připravíme si jíšku. Máslo zpěníme a přidáme do něj mouku. Pečlivě promícháme, aby byla jíška hladká. Omáčku zahustíme jíškou a pečlivě promícháme. Necháme krátce povařit za stálého míchání.
Zahuštěnou omáčku ochutíme podle potřeby cukrem, solí a pepřem. Podáváme s plátkem masa a houskovým knedlíkem.