Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Na rozpuštěném másle s olejem si v hrnci necháme dosklovata osmažit pokrájenou cibuli.
Během smažení přidáme rozvonět koření. Poté zaprášíme moukou a umícháme světlou jíšku.
K jíšce přidáme rajský protlak a maso a ještě vše krátce za stálého míchání smažíme. Smažením protlaku na rajskou omáčku částečně srazíme jeho kyselost.
Vše zalijeme vývarem nebo vodou.Vše řádně promícháme, přidáme cukr (dle vlastní chuti!) a sůl a rajskou omáčku přivedeme za občasného promíchání k varu. Povaříme cca 10 minut, během vaření dle své chuti případně dosolíme nebo dosladíme.
Nakonec omáčku jen přecedíme, abychom z ní odstranili koření a můžeme podávat s houskovým knedlíkem nebo těstovinami.