Recepty Předkrmy Teplé Restované špízky caprese s krémovým balsamicem

Ingredience

baby mozzarella
čerstvá bazalka
extra panenský olivový olej
krémové balzamiko
cherry rajčata
žluté cherry rajčata

Popis

TIP: Použijte žlutá i červená rajčata, aby špízy byly hezky barevné!

Postup přípravy

1

Připravíme si cherry rajčátka, která začneme nabodávat na špízové jehly či špejle.

2

Lístky čerstvé bazalky použijeme k obalení minimozzarellek, poté vše střídavě napichujeme na špízy, dokud nejsou plné.

3

Na pánvi si rozehřejeme olivový olej, špízy z každé strany zprudka orestujeme. Jakmile se mozzarella začne roztékat, můžeme servírovat.

4

Na závěr špízy pokapeme olivovým olejem a přelijeme krémovým balsamicem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3