Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Maso krájíme na opravu velmi tenké plátky. Jinak bychom si moc nepochutnali.
Maso očistíme. Opepříme a osolíme a svážeme potravinářským provázkem. Pokapeme worcesterskou omáčkou a dáme do pekáčku, do kterého jsme nalili olivový olej. Maso v něm obalíme a necháme přes noc uležet.
Druhý den si rozpálíme pánev. Maso na něm zprudka ze všech stran opečeme. Troubu si rozpálíme pouze na 140 °C. Pečeme pozvolna zhruba 40 minut. Pokud je maso hotové, mělo by mít uvnitř zhruba 54 °C.
Po upečení zabalíme maso do alobalu a necháme ještě 15 minut dojít.