Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Smíchejte cukr s droždím v teplém mléce a nechte směs 10 minut odpočívat na teplém místě, než droždí začne kynout.
Do mísy nasypte mouku, přidejte olivový olej, med, sůl a všechno dobře promíchejte. Pokud je těsto příliš měkké a lepí se na mísu, přidejte trochu mouky.
Vypracujte těsto a nechte ho odpočívat na teplém místě 45–60 minut nebo do té doby, než se zdvojnásobí.
Předehřejte troubu na 200 °C. Rozválejte těsto na šířku 1 cm, zakryjte ho a nechte ho kynout 20 minut.
Pánev nebo plech pokryjte papírem na pečení a rozprostřete na něj těsto.
Potřete 1–2 lžicemi oleje a posypte rozmarýnem a mořskou solí. Pomocí prstů udělejte do těsta důlky.
Pečte 20 minut, až je těsto dozlatova upečené. Po upečení můžete těsto opět jemně potřít olivovým olejem.