Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Rozmarýnové brambory na grilu

Ingredience

8 brambor (menších)
20 dkg anglické slaniny (nakrájené na plátky)
3 snítky čerstvého rozmarýnu
1 stroužek česneku
1 cibule
olivový olej

Postup přípravy

1

Z rozmarýnu natrháme snítky a nakrájíme je na jemno. V misce smícháme olivový olej s nakrájeními snítky rozmarýnu a směs ochutíme lisovaným česnekem.

2

Do alobalu nakrájíme osolené plátky brambor i cibule, pokapeme je ochuceným olivovým olejem a zabalíme. Alobal dáme na gril a grilujeme asi 30 minut.

3

Na grilu si připravíme také plátky slaniny. Hotové brambory a cibulku podáváme se slaninou. Jou skvělé jako samostatné jídlo nebo příloha k masu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3