Rybí pomazánka z ančoviček a žervé

Ingredience

200 g ančoviček v oleji
1 cibule (větší)
2 lžíce žervé
2 lžičky plnotučné hořčice
4 lžíce máslového margarínu
1 špetka soli
1 špetka pepře
2 kyselé okurky
1 kg chleba (nebo jiné pečivo)

Postup přípravy

1

Sardelky (ančovičky) očistěte, vykostěte, zbavte hlaviček a ocásků a pokrájejte nadrobno, nebo rozmačkejte vidličkou.

2

Cibuli nakrájejte najemno, kyselou okurku jemně nastrouhejte a smíchejte.

3

Přidejte hořčici, žervé, máslovou Ramu, sardelky (ančovičky), pepř a sůl dle chuti.

4

Vidličkou důkladně promíchejte do jemné pomazánky.

5

Podávejte s pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3