Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Do polévky můžete přidat i kousky mozzarelly nebo lžíci zakysané smetany.
Cibuli a česnek si nasekáme na drobno, rozehřejeme si na pánvi olivový olej a cibulku na něm necháme zesklovatět. Přidáme nakrájený česnek, který restujeme jen krátce, aby nezhnědl.
Zaprášíme lžicí mouky, zamícháme a necháme krátce opražit. Přilijeme rajčata z plechovek a polévku dochutíme – hodíme do ní kostku bujónu, lžíci cukru, ocet podle chuti. Pokud máme balzamikový, přidáváme ho až na konec.
Pět minut povaříme a rozmixujeme tyčovým mixérem do hladka. Podle chuti opřepříme a vlijeme do sklenic. Na závěr ozdobíme čerstvou bazalkou a svačina do práce je hotová.