Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Připravte si tuto omáčku s oblíbenými těstovinami podle své chuti!
Řapíkatý celer zbavíme tvrdého konce a listů, oloupeme a nasekáme na malé kousky. Očištěnou jarní cibulku nakrájíme na kolečka.
Na pánvi si rozehřejeme extra panenský olivový olej a řapíkatý celer zprudka orestujeme. Přidáme jarní cibulku a promícháme.
Vše zalijeme asi 1 dcl smetany a povaříme.
Mezitím si nachystáme gorgonzolu, nakrájíme ji na menší kousky a přidáme do omáčky. Mícháme, dokud se sýr nerozpustí.
Jemně osolíme, důkladně opepříme.
Hotovou omáčku servírujeme ihned k jakýmkoli oblíbeným těstovinám.