Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat

Ingredience

vepřový bůček
vepřová plec
uzená šunka
cibule
bobkový list
nové koření
sůl
mletá paprika
kysané zelí
vepřové sádlo
smetana ke šlehání (33%)
hladká mouka

Postup přípravy

1

Na cibulce orestovat na kousky nakrájené maso, přidat bobkový list, nové koření, sůl a papriku. Nechat dusit pod pokličkou, nechat jen zlehka bublat.

2

Mezitím překrájet kysané zelí, vložit do vody, do níž jsme dali lžíci sádla a nechat krátce povařit.

3

Scedit, a jakmile je maso měkké, vhodit je do guláše.

4

Zahustit smetanou rozšlehanou s moukou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 21h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
Nabídka je platná do15.03.2025.
Nakoupit online
2d 21h
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2