Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji. Maso očistíme a nakrájíme na větší kousky. Maso přidáme k cibuli a ze všech stran jej osmažíme.
Hrnec odstavíme a vše zaprášíme mletou paprikou. Směs zamícháme a zalijeme vývarem. Přidáme kmín a bobkový list. Vaříme tak dlouho, dokud není maso měkké. Podle potřeby přidáváme vývar.
Jakmile je maso měkké, guláš ochutíme solí a pepřem podle chuti. Zelí ještě pokrájíme a přidáme jej do guláše. Dobře promícháme a krátce povaříme.
Zakysanou smetanu smícháme s hladkou moukou a dobře promícháme. Guláš odstavíme a pečlivě vmícháme připravenou zakysanou smetanu. Guláš ještě krátce povaříme, aby se zahustil a podle potřeby dochutíme.
Podáváme s houskovým knedlíkem.