Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Hotový vývar můžeme hned použít na přípravu omáček či polévek. Zbytek vývaru dejte zmrazit.
TIP 2: Nevíte si rady s přípravou vývaru? Přečtěte si náš článek!
Cibuli zbavíme kořene a rozpůlíme. Slupku na ní necháme, ta dodá polévce krásnou zlatavou barvu. Zbytek zeleniny očistíme a když bude potřeba, i rozkrojíme.
Připravíme si kuřecí hřbety, které dáme do hrnce se studenou vodou spolu se zeleninou a kořením.
Vývar necháme pomalu táhnout (probublávat) na plotýnce nejméně dvě hodiny. Občas se u hrnce zastavíme a sebereme pěnu. Hotový vývar scedíme.