Recepty Hlavní jídla Těstoviny Špagety aglio olio

Ingredience

500 g špaget

1 chilli paprička

5 stroužků česneku

svazek petrželky

sůl

olivový olej

Postup přípravy

1

Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu tak, aby nebyly rozvařené, ale pěkně al dente.

2

Feferonku rozkrojíme svisle a s pomocí špičky nože vyjmeme pálivá semínka. Feferonku nakrájíme na drobno.

3

Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Připravíme si pánev. Na rozpálenou pánev nalijeme trochu olivového oleje, přidáme feferonku a lehce ji orestujeme. K feferonce přidáme plátky česneku a jemně nasekanou petrželku.

4

Česnek smažíme jen krátce, aby nám nezhořkl. Do směsi zamícháme hotové těstoviny a hotové jídlo hned podáváme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4