Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Italská kuchyně nás neustále láká. A co vy? Máte chuť na něco rychlého a přitom dokonalého? Dejte si špagety aglio olio.
Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu tak, aby nebyly rozvařené, ale pěkně al dente.
Feferonku rozkrojíme svisle a s pomocí špičky nože vyjmeme pálivá semínka. Feferonku nakrájíme na drobno.
Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Připravíme si pánev. Na rozpálenou pánev nalijeme trochu olivového oleje, přidáme feferonku a lehce ji orestujeme. K feferonce přidáme plátky česneku a jemně nasekanou petrželku.
Česnek smažíme jen krátce, aby nám nezhořkl. Do směsi zamícháme hotové těstoviny a hotové jídlo hned podáváme.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.