Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Polévky Studené zeleninové gazpacho

Ingredience

500 g rajčat (masitých)
3 čerstvé červené papriky
1 cuketa (menší)
4 stroužky česneku
3 šalotky
3 lžíce olivového oleje (+ další na zakapání polévky)
100 ml suchého červeného vína
2 lžíce červeného vinného octa
2 lžíce worcestrové omáčky
500 ml zeleninového bujónu (vychlazeného)
2 bagety (na krutony nebo toastový chléb)
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Očištěnou a na menší kousky nakrájenou zeleninu vložte do hrnce.

2

Přidejte nasekaný česnek a šalotku.

3

Přimíchejte olivový olej, víno, vinný ocet a worcestrovou omáčku.

4

Nakonec přilijte vývar a vše rozmixujte. Dochuťte solí a pepřem.

5

Polévku ozdobte nasucho orestovanými krutony a zakapejte olivovým olejem. Podávejte ji vychlazenou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do29.03.2025.
Nakoupit online
18h 57m
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-50%
29,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2