Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Měli jste už to štěstí a okusili pravou omáčku bolognese? Pokud ano, tak víte, že s tou kupovanou má jenom pramálo společného. Zkuste si ji připravit i doma. Sugo vám sice zabere poněkud více času, každá minuta však stojí za to. Uvidíte.
TIP: Sugo Bolognese servírujeme s těstovinami.
Cibuli pokrájíme nadrobno a česnek na kolečka. Ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na proužky.
V hrnci rozehřejeme olivový olej. Na něm osmahneme nejdříve cibuli, poté celer, mrkev a petržel. Přidáme česnek, maso a mícháme, dokud se nám nerozdělí na hrudky.
Do hrnce přilijeme červené víno a mícháme, dokud se nám neodpaří alkohol. Poté přidáme protlak rozmíchaný v 1 l vody, osolíme a opepříme a na mírném plameni vaříme dvě hodiny, aby měla omáčka intenzivní chuť. Nakonec dochutíme muškátovým oříškem.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.