Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Hotové těstoviny podáváme s čerstvou bazalkou nebo jinou oblíbenou bylinkou.
Připravíme si hrnec s vodou, kterou osolíme a přivedeme k varu.
Houby nakrájíme na drobno a česnek oloupeme.
Na rozpálené pánvi necháme rozpustit máslo a přidáme trochu oleje. Houby krátce orestujeme a přidáme na drobno nakrájený česnek. Směs ještě smažíme 4 minuty, dokud nejsou houby pěkně měkké.
Než nám houby změknou, máme čas na těstoviny, které dáme vařit do vroucí vody a uvaříme je podle návodu na obalu.
Houbovou směs ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a zalijeme houbovým vývarem. Petrželku nakrájíme na drobno a vmícháme do houbové směsi.
Hotové těstoviny přecedíme a vmícháme do omáčky. Těstoviny podáváme s čerstvým strouhaným parmazánem.