Recepty Hlavní jídla Ryby Tagliatelle s mořskými plody

Ingredience

500 g tagliatelle
800 g mořských plodů
500 g cherry rajčat
2 dcl bílého vína
2 stroužky česneku
strouhaný parmazán
petrželka
olivový olej
sůl

Popis

TIP: K těstovinám podávejte kousek citronu, aby si každý mohl mořské plody dochutit podle sebe.

Postup přípravy

1

V pánvi na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno posekaný česnek. Přidáme mořské plody a pět minut restujeme. Poté je zalijeme bílým vínem a přidáme pokrájená cherry rajčata. Omáčku vaříme dalších pět minut.

2

Tagliatelle připravíme podle návodu na obalu. Když jsou “al dente”, přimícháme je k obsahu pánve a podle chuti dosolíme.

3

Tagliatelle dozdobíme petrželkou a strouhaným parmazánem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3