Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Podávejte pokrm s čerstvou a na drobno nakrájenou petrželkou.
Kuřecí prsa očistíme a osušíme. V misce smícháme hořčici s olivovým olejem a sójovou omáčkou. Marinádu ochutíme oreganem, paprikou a petrželkou. Do marinády naložíme kuřecí prsa, která marinádou potřeme a uložíme na hodinu do ledničky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Připravíme si hrnec na sýrovou omáčku a rozpustíme v něm máslo. Cibulku necháme zesklovatět a zalijeme smetanou.
Na grilovací pánvi připravíme kuřecí prsa. Grilujeme je z obou stran, 10 minut z každé strany. Prsa musí být uvnitř propečená.
Do vroucí osolené vody dáme vařit těstoviny, vaříme je podle návodu na obalu.
Sýry nastrouháme na hrubo a jakmile je smetana teplá (nesmí se vařit), za stálého míchání přidáváme sýry.
Omáčku ochutíme šalvějí, oreganem, pepřem a solí. Hotové těstoviny scedíme, podáváme je s omáčkou a na plátky nakrájeným kuřecím masem.